Web Dizajn i Development - ESSCOM Banja Luka

Transformacija
Vizija u
Impresivne Web Sajtove

Mi stvaramo rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe kroz funkcionalnost. Kombinacijom web dizajna i jednostavnog korisničkog iskustva, mi stvaramo privlačnu vizuelnu i funkcionalnu jednostavnost uz održavanje upravljivosti.

Naše Web dizajn usluge

Responsivni dizajn

Web sajtovi koji izgledaju odlično na svim uređajima.

E-commerce rješenja

Prilagođene online prodavnice koje povećavaju prodaju.

UI/UX Design

Intuitivni i angažujući korisnički interfejsi.

Održavanje veb sajta

Kontinuirana podrška i održavanje vašeg veb sajta.

Gdje Funkcionalnost Susreće Impresivan Dizajn

U našoj agenciji, shvatamo da efikasan web dizajn prevazilazi samu estetiku. Radi se o stvaranju idealnog digitalnog iskustva koje se povezuje sa vašom publikom i donosi rezultate. 

Radimo na oblikovanju jedinstvenog digitalnog iskustva koje ostavlja snažan utisak na korisnike koji ga koriste prvi put.

Posebnu pažnju posvećujemo UX/UI dizajnu, koji, pored estetike, pruža odgovarajuću interakciju korisnika sa sadržajem vašeg veb sajta.

Tehnologije koje koristimo

Naši dizajneri i programeri su stručni u korišćenju najnovijih alata i tehnologija kako bi kreirali visokokvalitetna web iskustva.

WordPress je svestran i široko korišćen sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji pokreće preko 60% svih veb sajtova na internetu. Poznat po svojoj fleksibilnosti i obimnom ekosistemu dodataka, WordPress omogućava korisnicima da kreiraju sve, od jednostavnih blogova do kompleksnih e-commerce sajtova. Njegova open-source priroda znači da ga kontinuirano unapređuje velika zajednica developera, čineći ga pouzdanim izborom za web sajtove svih razmera.

Elementor je popularni WordPress alat za kreiranje stranica koji omogućava korisnicima da kreiraju prilagođene web stranice putem interfejsa za prevlačenje i puštanje. Poznat je po svom korisnički prijatnom dizajnu i fleksibilnosti, nudeći širok spektar vidžeta, šablona i dizajnerskih opcija kako bi korisnici mogli da izgrade profesionalne i responzivne web stranice bez potrebe za pisanjem koda.

Webflow je alat za dizajn web stranica, CMS, i platforma za hosting u jednom. Omogućava dizajnerima da vizuelno kreiraju responzivne web stranice bez potrebe za pisanjem koda. Moćne dizajnerske mogućnosti Webflow-a omogućavaju preciznu kontrolu nad svakim aspektom web stranice. Pored toga, Webflow nudi robustan CMS za upravljanje sadržajem i integrisani hosting za perfektno postavljanje sajtova.

Shopify je vodeća e-commerce platforma koja omogućava pojedincima i preduzećima da kreiraju i vode svoje online prodavnice. Pruža sveobuhvatan set alata za upravljanje proizvodima, plaćanjima, dostavom i mnogo više. Shopify je poznat po svojoj jednostavnosti korišćenja, skalabilnosti i izvrsnoj korisničkoj podršci, što ga čini idealnim izborom za svakoga ko želi da započne ili proširi online poslovanje.

Framer je moćan alat za dizajn namenjen kreiranju interaktivnih i animiranih prototipova. Kombinuje korisnički prijatan interfejs sa fleksibilnošću koda, omogućavajući dizajnerima da izgrade prototipove koji vjerno imitiraju finalni proizvod. Framer je posebno popularan među UX/UI dizajnerima zbog svoje sposobnosti da kreira složene interakcije i animacije koje nisu moguće sa drugim alatima za dizajn.

WooCommerce Logo

WooCommerce je open-source e-commerce dodatak za WordPress. Transformiše WordPress web sajt u potpuno funkcionalnu online prodavnicu, nudeći funkcije kao što su upravljanje proizvodima, kontrola zaliha i sigurna plaćanja. WooCommerce je visoko prilagodljiv i besprekorno se integriše sa WordPressom, što ga čini popularnim izborom za preduzeća svih veličina koja žele da iskoriste snagu i fleksibilnost WordPressa za svoje online prodaje.

Naši radovi

LET'S TALK.