Unaprijedite svoj Biznis uz Google Oglašavanje - ESSCOM

Google Oglašavanje

Google Ads, poznat i kao oglašavanje po principu plaćanja po kliku (PPC), donosi revolucionarne promjene za preduzeća koja žele da ih pravi ljudi vide u pravo vrijeme. Zamislite ovo: umjesto da čekate da vas kupci pronađu organski putem Google pretrage, možete ih proaktivno dosegnuti pomoću precizno usmjerenih oglasa koji se prikazuju direktno u rezultatima Google pretrage, YouTube videozapisima i drugim popularnim web lokacijama i Google platformama (Gmail, YouTube, Discover, Mape).

Alati Koje Koritimo u Google Oglašavanju

Google Ads

Primarni alat za kreiranje i upravljanje PPC kampanjama. Omogućava ciljanje ključnih riječi, kreiranje oglasa, upravljanje ponudama i praćenje učinka.

Google Analytics

Neophodan za praćenje i analizu prometa na web stranici i ponašanja korisnika. Pomaže u mjerenju efikasnosti oglasnih kampanja i pruža uvid u to kako posjetitelji interaguju s web stranicom.

Google Tag Manager

Ovaj alat pojednostavljuje proces dodavanja i upravljanja marketinškim tagovima (isječci koda) na vašoj web stranici, bez potrebe za direktnim izmjenama koda.

Google Web Designer

Google Web Designer vam omogućava kreiranje prelijepih i privlačnih videozapisa, slika i HTML5 oglasa, poznatih kao dinamički oglasi.

Google Search Console

Besplatan alat koji pruža Google i pomaže vlasnicima web stranica, SEO profesionalcima i web developerima da prate i održavaju prisustvo svojih stranica u Google pretragama.

Zašto izabrati PPC Marketing?

Stručnost i Iskustvo:

U Esscom-u imamo tim sertifikovanih specijalista za PPC sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju uspešnih Google Ads kampanja. Naša stručnost osigurava optimizovane kampanje koje pružaju maksimalne performanse za vaš posao.

Prilagođene Strategije:

Svjesni smo jedinstvenosti svakog poslovanja, proizvoda ili usluge. Naš tim razvija prilagođene PPC strategije usklađene sa vašim specifičnim poslovnim ciljevima, ciljnom grupom i budžetom. Sa bogatim iskustvom u različitim industrijama, naši stručnjaci analiziraju tržišne dinamike, konkurenciju, ključne reči i ciljeve kompanije kako bi kreirali strategiju koja odgovara vašem poslovanju.

Transparentno Izvještavanje:

Transparentnost je ključna vrijednost Esscom-a. Redovno dobijate detaljne izveštaje o performansama vaše kampanje, zajedno sa uvidima i preporukama za kontinuirano unaprijeđenje.

Kompletna Digitalna Marketing Usluga:

Kao sveobuhvatna digitalna agencija, integrišemo PPC kampanje sa SEO, društvenim medijima i strategijama kontent marketinga. Naš pristup uključuje temeljnu analizu podataka, segmentaciju publike, analitiku web sajta i strateško planiranje kako bismo unapredili vaše poslovanje.

Posvećena Podrška:

Naši klijenti imaju koristi od posvećenih specijalista za PPC koji pružaju brzu i personalizovanu podršku. Pratimo Google pravilnike, promene i nove trendove na Google platformama kako bismo obezbedili brze odgovore na prilagođavanja kampanja, poteškoće, restrikcije i obaveštenja.

 

minimalist_3d_responsive_screen_mockup