Esscom donirao prvu Steyr vazdušnu pušku streljačkom klubu Megalodon

16/11/2022

Naša prva donacija prijateljskom klubu SK „Megalodon“ Banja Luka je najnovija vazdušna puška STEYR CHALLENGE E.

Jedinstveni STEYR CHALLENGE E je zaista veliki izazov najboljim vazdušnim puškama na svijetu. Opremljen s elektronskim okidačem i multifunkcionalnim podešavanjima puška se može napraviti tako da savršeno pristaje strijelcu. Predstavlja novu generaciju STEYR LG 110. Originalnu zračnu pušku STEYR LG110 match je koristio Thomas Farnik da postavi novi svjetski rekord u finalu Olimpijskih igara.

Nadamo se da će im donacija poslužiti na takmičenjima, obuci njihovih najboljih strijelaca, kao i reprezentaciji kluba u svijetu streljaštva. Ovo je prva i jedina puška ovog tipa na prostorima RS/BiH, te i zbog toga SK „Megalodon“ postaje jedini klub koji će biti u vlasništvu ovakvog sportskog rekvizita.

Puška dolazi iz svjetski poznate kompanije za proizvodnju sportskog oružja. Konstrukcija, razvoj i tehnička proizvodnja sportskog oružja za STEYR SPORT kompaniju predstavlja više od posla. Kompanija je locirana u Ernsthofenu, Autrija.

Takođe želimo da zahvalimo radnicima STEYR SPORT koji su bili jako ljubazni i uslužni oko informacija, kao i preuzimanju puške.

Share:

You can also

READ THESE STORIES